Η Selena Gomez μπάινει στην ομάδα της Michelle Obama για καλό σκοπό

Η Selena Gomez μπάινει στην ομάδα της Michelle Obama για καλό σκοπό

Συμμετέχει στην εκστρατεία κατά της αποχής από τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές του 2020!

H Michelle Obama επιστρατεύει τους διάσημους του Hollywood για την εκστρατεία, που έχει ξεκινήσει από το 2018, κατά της αποχής από τις Προεδρικές Εκλογές. Το Νοέμβριο του 2020 θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές και η πρώην Πρώτη Κυρία θέλει να παρακινήσει τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Για αυτό το λόγο επιστρατεύει την ειδική της ομάδα από διάσημους για να πείσει το Έθνος.

Με ένα video από την οργάνωση WHEN WE ALL VOTE, η Michelle παρουσίασε την ομάδα της, στην οποία συμμετέχει και η Selena Gomez. H δημοφιλής τραγουδίστρια, με μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό, θεωρείται η καλύτερη λύση για να παρακινήσει τους νέους, για να πάνε να ψηφίσουν και να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος τόσο στη χώρα τους, όσο και στον εαυτό τους. Η Gomez δηλώνει:

“Ξεκινήστε το διάλογο και σιγουρευτείτε, ότι η φωνή σας ακούγεται. Είναι απίστευτη τιμή μου, που είμαι μέρος της ομάδας υπέρ της ψήφου”.

Η λίστα με τους διάσημους μεγαλώνει καθημερινά και περιλαμβάνει ήδη τους: Janelle Monae, Tom Hanks, Lin-Manuel Miranda, Faith Hill, Tim McGraw, Chris Paul, Megan Rapinoe, Shonda Rhimes, Tracee Ellis Ross, Kerry Washington, Rita Wilson, και Liza Koshy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *