ΣΕ ΔΥΟ ΜOΝΟ ΜAΤΙΑ
Οι διάσημοι με τα μάτια… του Αναστάσιου Ράμμου, που έγιναν viral

Η νέα ερωτική μπαλάντα του Αναστάσιου Ράμμου παίζει αποκλειστικά στο MAD!

Εσείς δοκιμάσατε το GIF “rammos” στα Instagram stories σας;

Πάνω από 20 celebrities “φόρεσαν” τα μάτια του Αναστάσιου Ράμμου, με τι αναρτήσεις τους στα social media να τρελαίνουν κυριολεκτικά τους followers τους. Το support-challenge έγινε στο πλαίσιο της επερχόμενης κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού του Ράμμου.

Το τραγούδι με τίτλο ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΜΑΤΙΑ υπογράφουν οι Arcade, μέλος των οποίων είναι και ο Αναστάσιος, και τους στίχους η διάσημη συγγραφέας Ρενέ Στυλιαρά, γνωστή από τα βιβλία της όπως το ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΟΡΩ.

Τη στήριξή τους στην επερχόμενη κυκλοφορία του τραγουδιού έδειξε μια πλειάδα Ελλήνων celebrities, όπως οι: Ελένη Φουρέιρα, Josephine, NINO, Ηλίας Βρεττός, Έλενα Τσαγκρινού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Alcatrash, Χριστίνα Σάλτη, Μαίρη Συνατσάκη, Playmen, Βo, Ανδρομάχη, Konnie Metaxa, Νικόλας Ράπτης, Ελένη Βουλγαράκη, Στέλιος Λεγάκης, Vemily, Χρήστος Ζωτιάδης και Φίλιππος Ιωάννου, οι οποίοι ανέβασαν stories στο Instagram αντικαθιστώντας τα μάτια τους με τa μάτια του Αναστάσιου, μέσα από δικό του GIF με τίτλο “rammos”.

Tα γυρίσματα για το video clip ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες και μάλιστα με τη συμμετοχή της ηθοποιού Μυριέλας Κουρεντή, ενώ ο Αναστάσιος συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ και κάθε Πέμπτη στο BRACOLO BAR (Θεσσαλονίκη).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *