«Σασμός»: Οι σκηνές από την κηδεία που συγκλόνισαν

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο

Ο κόσμος του Twitter έπαθε σοκ με το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού: Οι ερμηνείες των ηθοποιών, όταν το φέρετρο έφτασε στο σπίτι ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που στάθηκαν στο γεγονός πως περίμεναν μέρες για να δούνε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Η γιαγιά Ειρήνη με το ζόρι μπορούσε να σταθεί στο ύψος της, αντικρύζοντας τον Άγγελο Βρουλάκη μέσα σε ένα φέρετρο. Στο τέλος του επεισοδίου εμφανίστηκε μπροστά σε όλους ο Παύλος Βρουλάκης, διψώντας για εκδίκηση και παγώνοντας του πάντες για τη συνέχεια. Το Twitter «λύγισε» με τις ερμηνείες των ηθοποιών, όταν το φέρετρο έφτασε στο σπίτι ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που στάθηκαν στο γεγονός πως περίμεναν μέρες για να δούνε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη** οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση…

Δείτε εδώ το σημερινό trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *