Σάλος με video της πρωταγωνίστριας των «50 αποχρώσεων του γκρι»! Δείτε πως προκάλεσε

Στο… στόχαστρο πολλών έχει μπει η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι», Ντακότα Τζόνσον για ένα σκετσάκι που γύρισε για το σόου «Suturday Night Live».

Στο συγκεκριμένο βίντεο-παρωδία η ηθοποιός… «αστειεύεται» με το Ισλαμικό Κράτος προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, η Ντακότα Τζόνσον υποδύεται μια κοπέλα η οποία έχει τελειώσει το Λύκειο. Την ώρα που ο πατέρας της την αποχαιρετά, εμφανίζεται ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο. Αυτό μεταφέρει άνδρες με στρατιωτικά ρούχα οι οποίοι στα χέρια τους κρατούν όπλα αλλά και μια σημαία που μοιάζει με εκείνη του Ισλαμικού Κράτους. Όπως δείχνει το βίντεο, η κοπέλα φεύγει με τους άνδρες που την περίμεναν προκειμένου να «ενταχθεί» στο Ισλαμικό Κράτους

«Πρόκειται απλά για τον ISIS, μπαμπά» λέει, ενώ ο πατέρας ζητά από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους να προσέχουν την κόρη του. Ο ένας από αυτούς του απαντά: «Θάνατος στην Αμερική». Το βίντεο δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο. Κάποιοι ξεκαρδίστηκαν ενώ κάποια άλλοι το «έκραξαν»  άγρια. «Δεν βρήκα τίποτα αστείο στην παρωδία του SNL για το ISIS. Συγγνώμη αλλά δεν είναι αστεία υπόθεση» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Δείτε το επίμαχο video:

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *