Σάλος με το στιχουργό του “Παράφορα”

Μία δημοσίευση του loveradio.gr ήταν αρκετή για να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στους δύο δημιουργούς του νέου τραγουδιού που ερμηνεύει ο Σάκης ΡουβάςΠαράφορα“. Συγκεκριμένα, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης κατηγορεί τον Δημήτρη Κοντόπουλο ότι έδωσε το τραγούδι στον Σάκη Ρουβά χωρίς προηγουμένως να πάρει την έγκρισή του.

Τι σχέση όμως έχει ο Νίκος Μωραΐτης με το “Παράφορα“, αφού το τραγούδι κυκλοφόρησε με την στιχουργική υπογραφή του Νίκου Κωστιδάκη; Το Love Radio υποστηρίζει σε άρθρο του ότι ο Νίκος Κωστιδάκης είναι ο Νίκος Μωραΐτης, που χρησιμοποίησε το πατρικό επίθετο της μητέρας του γιατί έχει γράψει τους στίχους για το νέο δίσκο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στα πλαίσια της συνεργασίας τους, δεν του επιτρέπεται να γράψει στίχους σε άλλον καλλιτέχνη.

Ο ίδιος ο Νίκος Μωραΐτης δηλώνει με επιστολή του προς τον Love Radio:

“Το τραγούδι “Παράφορα” που έγραψα σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου στο πλαίσιο συνεργασίας μας για άλλους καλλιτέχνες, δόθηκε στο Σάκη Ρουβά χωρίς την έγκριση και τη θέλησή μου. Με τον Σάκη Ρουβά δεν έχω συνεργασία για καθαρά καλλιτεχνικούς λόγους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έχει θέσει ποτέ ως όρο τη μη συνεργασία μου με άλλους καλλιτέχνες και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, αφού παράλληλα με τα δικά του τραγούδια σε στίχους μου κυκλοφορούσαν τραγούδια μου με άλλους καλλιτέχνες πρώτης γραμμής. Η πληροφορία ότι γράφω όλο το δίσκο του είναι ψευδής, όπως και ότι μου έχει θέσει όρο να μην κυκλοφορήσω τραγούδια μου με άλλους καλλιτέχνες μέχρι την κυκλοφορία του δίσκου αυτού.”

Τι πιστεύετε ότι έχει συμβεί στην πραγματικότητα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *