Ανακοινώθηκαν οι 16 υποψηφιότητες για το Rock & Roll Hall of Fame 2020

Rock Hall of Fame 2020 υποψηφιότηττες

Depeche Mode, Whitney Houston, Judas Priest είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα με τους 16 υποψήφιους για το Rock & Roll Hall of Fame 2020. Οι υποψηφιότητες αποφασίστηκαν βάση των δίσκων που κυκλοφόρησαν πριν από 25 χρόνια, το 1994.

Αίσθηση πάντως έκανε το γεγονός, ότι παρά τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν στη λίστα, ονόματα όπως οι Jeff Buckley, Oasis, Weezer, Kate Bush, Aaliyah και Daft Punk, αγνοήθηκαν.

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Pat Benatar
Dave Matthews Band
Depeche Mode
The Doobie Brothers
Whitney Houston
Judas Priest
Kraftwerk
MC5
Motörhead
Nine Inch Nails
The Notorious B.I.G.
Rufus featuring Chaka Khan
Todd Rundgren
Soundgarden
T.Rex
Thin Lizzy

Ποιος θέλετε να κερδίσει το βραβείο φέτος. Ψηφίστε στην επίσημη δημοσκόπηση.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Ενδιαφέρον ήταν το παρασκήνιο της περσινής διοργάνωσης. Οι Radiohead αρνήθηκαν να τραγουδήσουν, παρά την υποψηφιότητά τους. Αυτή είναι και η μεγάλη απορία για φέτος. Σίγουρα δεν μπορούν να καλέσουν (για τεχνικούς λόγους) τη Whitney Houston να εμφανιστεί στη σκηνή αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα δεχθούν οι Nine Inch Nails να τραγουδήσουν, καθώς ο frontman Trent Reznor δεν έχει μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση.

Θυμόμαστε όλοι φυσικά και το περιστατικό με τον Robert Smith των Cure, που δήλωσε πως δεν είναι ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, αφήνοντας άφωνη την ενθουσιώδη δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί, ενώ η Janet Jackson ζήτησε από σκηνής να υπάρξουν περισσότερες γυναικείες υποψηφιότητες.

Τέλος, αίσθηση έκανε η εμφάνιση της Stevie Nicks, η οποία τραγούδησε με τον Harry Styles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *