Η μεταμόρφωση του Robbie Williams: Από τα ναρκωτικά στο καλαμάρι

Η μεταμόρφωση του Robbie Williams: Από τα ναρκωτικά στο καλαμάρι

Αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη του Robbie Williams για την – κυριολεκτική – μεταμόρφωσή του τα τελευταία χρόνια. Αιτία; Η γυναικά του Ayda, η οποία κατάφερε και τον έκανε να κόψει το κάπνισμα και να αρχίσει να διατέρεφεται καλύτερα, ώστε να χάσει κιλά, κάτι που για τον τραγουδιστή φάνταζε αδύνατο.

Χάνοντας ήδη 7 κιλά, ο τραγουδιστής δηλώνει, πως πλέον έχει αφήσει τα ναρκωτικά και τις στριπτιζέζ και τις αντικατέστησε με σοκολάτες και καλαμάρι, έχει κόψει σχεδόν εντελώς τη ζάχαρη και αρχίζει να εκτιμά τη ζωή του.

Σχολιάζοντας τη δήλωσή του, στα BRIT AWARDS 2000 καλώντας τον φίλο του Liam Gallagher να παλέψει μαζί του για 100.000 Στερλίνες, απάντησε πως ποτέ δεν δέχτηκε την πρόταση γιατί ήταν δειλός (αστειευόμενος).

Στη συνέντευξη, η γυναίκα του προσπάθησε να κάνει μια αναφορά στο σπίτι του τραγουδιστή, το οποίο ήταν γεμάτο παιδικές κούνιες και εκείνος τη διέκοψε για να της αποκαλύψει πως δεν ήταν δικό του αλλά της ηθοποιού Jane Seymour, ενώ η καμαριέρα της ερχόταν κάθε μέρα και τον ανάγκαζε να συμμαζέψει τα πράγματά του, που σκορπούσε εδώ και εκεί.

Όμως υπήρχε κάτι περίεργο με αυτή τη γυναίκα, η οποία κυκλοφορούσε στο σπίτι κάθε Τετάρτη και κοίταζε περίεργα τον τραγουδιστή, ώσπου μια μέρα μίλησε στην οικονόμο της Jane για τη συμπεριφορά της κοπέλας. Η οικονόμος του απάντησε, πως δεν υπάρχει υπηρετικό προσωπικό τις Τετάρτες και άφησε άφωνο τον τραγουδιστή.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Robbie με το συγκρότημά του προσέλαβαν αυτή τη γυναίκα να τους καθαρίζει το σπίτι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *