R.E.M.: περισσότερα για το νέο album

Με τον παραγωγό Jacknife Lee (R.E.M. – Accelerate, Snow Patrol, U2) συνεργάστηκαν οι R.E.M. στη 15η δισκογραφική δουλειά τους ‘Collapse Into Now‘, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2011.

Στο νέο τους album, οι R.E.M. συνεργάστηκαν, μεταξύ άλλων, με τον Eddie Vedder των Pearl Jam, την Patti Smith και τους Peaches, ενώ οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Portland, την Νέα Ορλεάνη, το Nashville και το Βερολίνο.

Αναλυτικά, το tracklisting του ‘Collapse Into Now‘ είναι το παρακάτω:

‘All The Best’
‘Oh My Heart’
‘It Happened Today’ (featuring Eddie Vedder)
‘Every Day Is Yours To Win’
‘Alligator Aviator Autopilot Antimatter’ (featuring Peaches)
‘Walk It Back’
‘Mine Smell Like Honey’
‘That Someone Is You’
‘Me, Marlon Brando, Marlon Brando and I’
‘Blue’ (featuring Patti Smith)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *