Πρώτη Πανευρωπαϊκή Μετάδοση του video clip της Λευκορωσίας αποκλειστικά στο Eurovision Channel ΕΡΤ powered by MAD στον OTE TV!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 2013

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ EUROVISION CHANNEL EPT powered by MAD στον OTE TV!

To Εurovision Channel EPT powered by MAD θα μεταδώσει αποκλειστικά σε πρώτη πανευρωπαϊκή μετάδοση το βίντεο κλιπ της Λευκορωσίας για τη Eurovision 2013!

Το τραγούδι ερμηνεύει η Alyona Lanskaya και έχει τίτλο «Solayoh». Μιλάει για έναν ουτοπικό πλανήτη γεμάτο αγάπη, ευτυχία και πολύ ρυθμό. Στο βίντεο κλιπ συμμετέχει και ο μοναδικός Alexander Rybak, νικητής της Eurovision 2009, τον οποίο απολαύσαμε στον ελληνικό τελικό Eurosong 2013 – A Mad Show στις 18 Φεβρουαρίου σε ντουέτο με τον Κώστα Μαρτάκη. Το «Solayoh» είναι σε μουσική του Βέλγου Marc Paelinck ο οποίος συμμετείχε στη Eurovision του 2002 και του 2004 ως συνθέτης.

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Συντονιστείτε στο Eurovision Channel EPT powered by MAD την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10 το πρωί και στις 18.00 το απόγευμα και δείτε το να παιζει στην εκπομπή GREATEST HITS σε πρώτη αποκλειστική πανευρωπαϊκή μετάδοση!

Η Λευκορωσία συμμετέχει στον Α’ Ημιτελικό του διαγωνισμού στις 14 Μαϊου και θα εμφανιστεί στην 11η θέση. Την ημέρα της αποκλειστικής μετάδοσης η Alyona Lanskaya θα βρίσκεται στην Ελλάδα για το Eurovision party του oikotimes.com και του Antivirus Magazine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *