Προκαλεί και διχάζει η Ελεονώρα Μελέτη! Καπνίζει κάνναβη σε κοινή θέα.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει την γνωστή παρουσιάστρια να καπνίζει κάνναβη σε κοινή θέα.

Η φωτογραφία την οποία παρουσιάζει το parapolitika.gr, δεν είναι ψεύτικη, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς, το… τσιγαράκι το άναψε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής #HASHTAGH στην Ολλανδία.

«Ναι, δοκίμασα ναρκωτικά στα 35 μου, στο πλαίσιο της βιωματικής έρευνας», λέει η ίδια η παρουσιάστρια, εξηγώντας στο αφιέρωμα που προβλήθηκε για την εκπομπή, ότι στην Ολλανδία η ελεγχόμενη χρήση ουσιών επιτρέπεται σε συγκεκριμένους χώρους, μειώνοντας ραγδαία τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τα ναρκωτικά.

Η ίδια, πάντως, καταδικάζει την χρήση ουσιών, κάτι που αναμένεται να δείξει και στην εκπομπή της, ενώ ως άνθρωπος ούτε καν καπνίζει.

Το #HASHTAG που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 23:30 στο E TV αναμένεται να προκαλέσει με τη διεισδυτικότητα του ρεπορτάζ του, αλλά και με τη βιωματική έρευνα που σε κάθε θέμα κάνει η ίδια η παρουσιάστρια

Δείτε την φωτογραφία:

meleti-kanavi

Πηγή

3 thoughts on “Προκαλεί και διχάζει η Ελεονώρα Μελέτη! Καπνίζει κάνναβη σε κοινή θέα.

  1. JhonyVrettos says:

    ELEVNVRA SE BLEPV ME TO DIFYLLO ..& ZHLECA..2FYLLO ESY…TETRAFYLLO EGV STHN YGEIA SOY..!!!

  2. JhonyVrettos says:

    ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΑΣΙΣ..!!! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..!! ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *