Που έχουμε ξαναδεί αυτούς τους 2 παίκτες του The Voice;

ξαναδεί αυτούς τους 2 παίκτες του The Voice

Έχουμε ξαναδεί αυτούς τους 2 παίκτες του The Voice στο X Factor και στο Dream Show!

Η παίκτρια που εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Τρίτης είναι η Μαριαλένα Καπέκη, η οποία, το 2016 συμμετείχε στον 4ο κύκλο του X-Factor και πάλι στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Μαριαλένα τότε αν και μόλις 16 ετών κατόρθωσε να φτάσει ένα βήμα πριν τα live shows. Συγκεκριμένα στην φάση του 4 chair challenge.Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια με την φωνή και το πάθος της κατάφερε να κάνει 3 από τους 4 coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν.

Ο λόγος για τους Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Κωστή Μαραβέγια με την Μαριαλένα να επιλέγει την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

The Voice 2018

X Factor 2016

Τον Γιώργο Βάνα που είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, τον γνωρίσαμε το 2006 μέσα από τη συμμετοχή του στο Dream Show. Εκεί ο τραγουδιστής είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο αλλά και την γενικότερη παρουσία του. Μάλιστα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι ψηλά στο συγκεκριμένο μουσικό talent show.

Ο ίδιος ωστόσο αποφάσισε να ξεχωρίσει για μία ακόμη φορά με τη συμμετοχή του στο The Voice.

Ο παίκτης εμφανίστηκε και χάρισε μία μοναδική και εναλλακτική ερμηνεία στο «You Give Love a Bad Name». Τρεις από τους τέσσερις κριτές γύρισαν. Όλοι εκτός του Πάνου Μουζουράκη, που τον γνώριζε!


The Voice 2018

Dream Show 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *