Πόσο κινδυνεύουν τα κατοικίδια στα κλειστά αυτοκίνητα! Δείτε το πανέξυπνο video που κινητοποίησε τον κόσμο

Σε μια προσπάθεια υποστήριξης των ζώων, οι φιλοζωϊκές εταιρίες χρησιμοποίησαν έναν άνθρωπο για να δείξουν πόσο πολύ υποφέρουν τα κατοικίδια που είναι κλεισμένα σε αυτοκίνητα.  

 

Σε μία ιδιαίτερα έξυπνη καμπάνια στην Αμερική, οι φιλοζωϊκές οργανώσεις προσπάθησαν να δείξουν τι πραγματικά σημαίνει ο όρος «σκυλίσια ζωή». Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιώντας για πειραματόζωο έναν άνθρωπο, τον Tyrann Mathieu, πασίγνωστο παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Στο βίντεο που παρακολουθούμε, βλέπουμε πόσο γρήγορα η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο ανεβαίνει από τους 32 στους 36 βαθμούς σε δύο μόλις λεπτά. Σε δύο ακόμα λεπτά η θερμοκρασία έχει φθάσει στους 38 βαθμούς και ο άνθρωπος έχει ήδη αρχίσει να δυσανασχετεί σοβαρά. Στα έξι λεπτά η θερμοκρασία έχει ανέβει στους 45 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα οκτώ λεπτά άγγιξε τους 49 βαθμούς Κελσίου. Σ’ αυτό το σημείο ο γυμνασμένος παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, παρέδωσε το πνεύμα, άνοιξε την πόρτα και βγήκει έξω ώστε να μπορέσει να συνέλθει.

Οι φιλοζωϊκές εταιρίες στην Αμερική επισημαίνουν ότι αυτές οι θερμοκρασίες είναι εφικτές ακόμα και αν -όπως συνηθίζουν αρκετοί- αφήσουν λίγο ανοιχτό το παράθυρο του αυτοκινήτου τους.

 

δείτε το video στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *