Πόσο αστείο ήταν τελικά το tweet της Iggy Azalea για την Lizzo;

Iggy Azalea Lizzo

Ένα σχόλιο της Iggy Azalea φαίνεται, πως ξεσήκωσε τους fans της Lizzo.

Το τραγούδι TRUTH HURTS της Lizzo, είναι πολύ κοντά (μια βδομάδα για την ακρίβεια) στο να ισοφαρίσει το FANCY (2014) της Iggy Azalea, στην πρώτη θέση του BILLBOARD HOT 100.

Η Iggy Azalea δεν φαίνεται και πολύ χαρούμενη και μεταξύ σοβαρού και αστείου, με ένα tweet, κάλεσε τους fans της να κάνουν stream το SENIORITA των Camila Cabello και Shawn Mendes, προκειμένου να μην σπάσει το ρεκόρ της η Lizzo.

To ρεκόρ, άλλωστε, είναι σημαντικό για την Iggy καθώς καμία γυναίκα-rapper δεν έχει μείνει τόσο ψηλά στην κορυφή του BILLBOARD HOT 100, δηλαδή 6 εβδομάδες.

Φαίνεται, όμως, πως η Lizzo ήταν αυτή που έριξε λάδι στη φωτιά καθώς αναφερόμενη στο Twitter για το πόσο κοντά είναι να “εκθρονίσει” το FANCY από την κορυφή, ανέφερε πως το έχει τραγουδήσει η … Charli XCX!

Με το δίκιο της (για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) η Iggy Azalea απάντησε σαρκαστικά λέγοντας: “Θα ορκιζόμουν πως ήμουν εγώ αυτή που έκανε το rapping σε αυτό το τραγούδι, αλλά ΟΚ…”

Ο πόλεμος των fans και των δυο τραγουδιστριών, όπως ήταν αναμενόμενο, συνέχισαν τον “πόλεμο”, σχολιάζοντας τα tweets της Iggy. H Αυστραλή rapper τόνισε πάντως, πως της αρέσει να χρησιμοποιεί το Twitter, γιατί της αρέσει να “τρολάρει”, αλλά για κάποιο λόγο δεν μας έπεισε:

“…υπόσχομαι πως δεν είναι κάτι σοβαρό, τουλάχιστον για μένα.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *