Πόσα λεφτά έβγαλε πέρσι ο πλουσιότερος ράπερ στον κόσμο;

Τη λίστα με τους πλουσιότερους ράπερ στον κόσμο ανακοίνωσε το περιοδικό Forbes, με τα ποσά που περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα να είναι εντυπωσιακά.

Στην πρώτη θέση συναντάμε τον Dr. Dre, ο οποίος πριν λίγους μήνες είδε την Apple να εξαγοράζει την εταιρεία του «Beats», έναντι 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Ο Dr. Dre έκλεισε τη χρονιά με κέρδη ύψους 620 εκατομμυρίων δολαρίων (άτιμη εφορία), κερδίζοντας με άνεση τη μάχη.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση της λίστας, με…χαοτική διαφορά από την κορυφή, ισοβαθμούν οι P. Diddy και Jay Z, με κέρδη 60 εκατομμυρίων, ενώ στην τέταρτη θέση συναντάμε το πρώην αμόρε της Rihanna, Drake, με 33 εκατομμύρια. Τέλος την πεντάδα κλείνει το δίδυμο Macklemore & Lewis με κέρδη 32 εκατομμυρίων, αν και επειδή πρόκειται για δίδυμο και τα λεφτά μοιράζονται, μάλλον θα έπρεπε να τους συναντάμε χαμηλότερα στη λίστα.

Μπορεί τα απίστευτα κέρδη του Dr. Dre να οφείλονται κυρίως στην πώληση της εταιρείας ακουστικών, ο ίδιος όμως παραμένει ένας από τους κορυφαίους ράπερ όλων των εποχών. Απολαύστε τον:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *