Πώς βλέπεις τον εαυτό σου VS. Πώς σε βλέπει ο σκύλος σου

Αναρωτήθηκες ποτέ πως μπορεί να σε βλέπει ο σκύλος σου; H Kelly Angel το έκανε και ζωγράφισε και κάποιες εικόνες για να σου το αποδείξει. 


 
Πραγματικά, δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην εικόνα που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας και σε αυτό που πιστεύει ο σκύλος μας ότι είμαστε. Ακόμα και η καθημερινότητα διαφέρει στα μάτια του. 
 
Πιστεύεις ότι είσαι ένας συνηθισμένος… άνθρωπος; Για τον σκύλο σου πάντως, σίγουρα όχι! Πιστεύεις ότι δεν αξίζεις; Για τον σκύλο σου είσαι τα πάντα!  Έχεις δημιουργήσει έναν χαμό στην κουζίνα; Όχι! Για τον σκύλο σου είναι ο απόλυτος παράδεισσος και εσύ είσαι Master Chef! 
 
Οπότε την επόμενη φορά που θα νιώθεις down, απλά σταμάτα και σκέψου “Ναι, αλλά τι σκέφτεται ο σκύλος μου για εμένα;” Σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! 
how-you-see-yourself-vs-how-your-dog-sees-you-21__880 how-you-see-yourself-vs-how-your-dog-sees-you-13__880 how-you-see-yourself-vs-how-your-dog-sees-you-14__880 how-you-see-yourself-vs-how-your-dog-sees-you-15__880 how-you-see-yourself-vs-how-your-dog-sees-you-17__880
Συνέχισε στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *