Πώς να αποκτήσεις λευκά δόντια και χαμόγελο… Justin Bieber

Πως θα σου φαινόταν να σου τραγουδάει η οδοντόβουρτσά σου; Δεν πείθεσαι; Αν σου λέγαμε πως θα σου έπαιζε αποκλειστικά τραγούδια του Justin Bieber; Έως τώρα έχουμε δει κούκλες Justin, ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια και πολλά ακόμα, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε πως θα δούμε οδοντόβουρτσες. Ως γνωστών όμως, ποτέ μην λες ποτέ μιας και η σειρά με τις επίσημες οδοντόβουρτσες του Bieber που τραγουδούν είναι πραγματικότητα.

Πέτα λοιπόν την παλιά σου οδοντόβουρτσα που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να φροντίζει την στοματική σου υγιεινή και πάρε αυτή που την ώρα που σου αφαιρεί την πλάκα σου παίζει και ένα τραγουδάκι. Όταν λέμε πάρε, εννοούμε δώσε προπαραγγελία καθώς επισήμως θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του Ιουλίου. Η οδοντόβουρτσα έχει μαλακή κεφαλή η οποία φυσικά αλλάζει και έχει και δυο κουμπιά. Το πρώτο για το πρωινό πλύσιμο των δοντιών και το δεύτερο για το βραδινό. Η διαφορά τους έγκειται στο ότι παίζουν άλλο κομμάτι για να μην βαριέσαι.

Φυσικά η στοματική σου υγιεινή δεν θα είναι πλήρης αν δεν πάρεις μαζί και το οδοντικό νήμα Justin Bieber με γεύση μέντα, αλλά και το Justin Bieber Travel Kit για τα ταξίδια σου που έχει τα πάντα και συμφέρει. Τα βρίσκεις όλα εδώ. Τα δόντια, τα ούλα αλλά και τα αυτιά σου θα σε ευγνωμονούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *