Πως η μητέρα των δράκων «τα έχασε» όταν είδε την Beyonce!

Πως η μητέρα των δράκων «τα έχασε» όταν είδε την Beyonce!

Η στιγμή που η Daenerys συνάντησε την Queen Bee και ήταν κάπως…άβολη.

 

Πως η μητέρα των δράκων «τα έχασε» όταν είδε την Beyonce!

Όχι όχι μην μπερδεύεστε…τα πράγματα είναι απλά. Με αφορμή την τηλεοπτική της εμφάνιση στο show του «Jimmy Kimmel Live» η πρωταγωνίστρια της σειράς φαινόμενο(Game of Thrones), Emilia Clarke μίλησε για την στιγμή που συναντήθηκε με την Beyonce και όπως αφοπλιστικά λέει τα «θαλάσσωσε».

Η ηθοποιός ανακάλεσε στη μνήμη της τη σύντομη συζήτηση που είχε με την τραγουδίστρια σε ένα party μετά την τελετή απονομής των Oscars, αφού πρώτα είχε ενημερωθεί για το πόσο φανατική είναι η τραγουδίστρια με το Game of Thrones. Η Αγγλίδα ηθοποιός που ενσαρκώνει έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στη σειρά (Game of Thrones) δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Beyonce εμφανίστηκε με ειλικρίνεια σαν να ήθελε να πει: «Θέλω να μιλήσω σε αυτό το κορίτσι», αλλά τα θαλάσσωσα. Ήταν σαφώς θαυμάστρια και εγώ το κατέστρεψα».

Πως η μητέρα των δράκων «τα έχασε» όταν είδε την Beyonce!

 

Σύμφωνα με την Clarke η στιγμή των δύο γυναικών καταστράφηκε από την ίδια, κάνοντας έναν αστείο θόρυβο. «Νομίζω ότι άρχισα να κλαίω. Αυτός ακριβώς ο θόρυβος βγήκε από το στόμα μου» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Παρά την πρώτη τους άδοξη συνάντηση η Emilia Clarke εξέφρασε την επιθυμία να κάνει άλλη μία προσπάθεια στο μέλλον και αυτή τη φορά σωστά. Εξάλλου η ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Beyonce λέγοντας ότι: «Την αγαπώ, την αγαπώ απόλυτα, μου ραγίζει την καρδιά το πόσο τα θαλάσσωσα».

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *