Πώς φαίνονται τα πολυτελή ξενοδοχεία στα sites και πως είναι στην πραγματικότητα! Η εντελώς διαφορετική εικόνα

Πόσες φορές ένας τουρίστας δεν έχει γοητευτεί από τις φωτογραφίες του διαφημιστικού φυλλαδίου ενός δημοφιλούς θέρετρου, για να ανακαλύψει, μετά, με απογοήτευση ότι η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις μαγευτικές εικόνες ;

 Οι διαφημιστές, με την βοήθεια του Photoshop, μετατρέπουν πολυσύχναστες παραλίες σε ειδυλλιακά τοπία απομακρυσμένα από τον πολιτισμό, μικρές πισίνες σε υγρούς στίβους ολυμπιακών διαστάσεων και προσθέτουν παράθυρα με εντυπωσιακή θέα, εκεί που δεν υπάρχουν.

(Δες πως βλέπουμε την Νέα Υόρκη στο instagram και πως είναι στην πραγματικότητα)

Οι υποψήφιοι παραθεριστές μαγεύονται από αυτές τις εικόνες και δεν διστάζουν να κάνουν την κράτηση τους προκειμένου να ζήσουν ονειρεμένες στιγμές σε επίγειους παραδείσους.

Η υπόσχεση

Η πραγματικότητα

Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και οι όμορφες ερημικές παραλίες είναι γεμάτες από κόσμο, οι πισίνες μοιάζουν με μπανιέρες σε σχέση με τα φυλλάδια και η θέα δεν σου κόβει την ανάσα.

(Δες πως φαίνεται η Πρωτοχρονιά στο Instagram και πως είναι στην πραγματικότητα)

Η ιστοσελίδα Oyster.com έστειλε τους ανταποκριτές της σε ορισμένα από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν τις πιο εντυπωσιακές εικόνες στους μελλοντικούς επισκέπτες τους. Οι επίδοξοι ρεπόρτερ ανακάλυψαν με μεγάλη έκπληξη ότι η πραγματικότητα είναι πιο πεζή από την φαντασία των διαφημιστών.

Miami

Τζαμάικα

Λος Αντζελες 

Δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *