Πώς αντιδρούν οι ηλικιωμένοι βλέποντας Nicki Minaj! Δείτε το ξεκαρδιστικό video.

Κάθε ρεκόρ είχε σπάσει το video clip της Nicki Minaj για το single “Anaconda” όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Vevo τον Αύγουστο. Το μουσικό video ανακηρύχτηκε μέσα σε ένα μόλις εικοσιτετράωρο το πιο δημοφιλές και 266 εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν να παρακολουθούν σοκαρισμένοι μπροστά στις οθόνες τους. Γιατί μεταξύ μας η Nicki Minaj δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.

Τι γίνεται όμως όταν κριτές του βίντεο είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι; Οι Fine Brothers, το δίδυμο που είναι γνωστό για το επιτυχημένο React series, συγκέντρωσε μερικούς ηλικιωμένους και κατέγραψε τις αντιδράσεις τους ενώ παρακολουθούσαν την ημίγυμνη Nicki Minaj να χορεύει και να τραγουδάει στο “Anaconda”.

Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, με τους περισσότερους θεατές να δηλώνουν κάπως σοκαρισμένοι από το βίντεο. «Μου αρέσει πολύ να βλέπω κορίτσια να πετυχαίνουν, αλλά δεν συμφωνώ με την εκμετάλλευση του κορμιού της» λέει η Holgie και η Mary, όπως και πολλοί άλλοι, συμφωνεί «Έχει ταλέντο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πουλάει τόσο πολύ το σεξ».


πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *