Πώς αντέδρασε η Camila Cabello, όταν «έμαθε» ότι ο Shawn Mendes τη χώρισε;

Camila Cabello Shawn Mendes

Η τραγουδίστρια έδωσε τη σαρκαστική της απάντηση με μια ανάρτηση στα social media!

Βλέποντας τη ροή των δημοσιεύσεων στα social media της, η Camila Cabello “έπεσε” πάνω σε μια αναρτηση, η οποία αναφερόταν σε ένα δημοσίευμα για τον… χωρισμό της από τον Shawn Mendes.

H 22χρονη τραγουδίστρια έμεινε έκπληκτη και ανάρτησε μια σαρκαστική ανάρτηση, ρωτώντας τον γιατί δεν της είπε ότι τον χώρισε. Με τη σειρά του, ο 21χρονος Mendes ανάρτησε μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια να τον φιλάει στο μάγουλο. Εκείνη του απάντησε με ένα σχόλιο, που περιείχε τέσσερις ροζ καρδούλες με βέλος.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούλιο, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του δημοφιλούς τραγουδιού τους, SEÑORITA.

https://www.instagram.com/p/B30gxgkgsIY/?utm_source=ig_embed

Το ζευγάρι δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά του. Πριν από λίγες μέρες η Camila είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Shawn, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη λέγοντας:

“Είμαστε αρκετά ευτυχισμένοι, τον αγαπώ πολύ πολύ. Ήταν τόσο διασκεδαστικό γιατί είμαστε φίλοι πολύ καιρό και υπήρξε περίοδος που δεν βρισκόμασταν πολύ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το τραγούδι μας έφερε πιο κοντά, όπως όταν ηχογραφούσαμε το I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER και είχαμε έρθει πολύ κοντά. Η αγάπη είναι κάτι το ιερό για μένα. Πάντα πίστευα, πως η αγάπη μου αφορά εμένα και τον άνθρωπο μου και δεν ανήκει σε κανέναν άλλο. Όσο και αν αγαπώ τους θαυμαστές μου και τους ανθρώπους γενικά, θέλω να ζω τη ζωή μου όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Σε μια σχέση, δεν νιώθω άνετα να “προσκαλώ” και τους υπόλοιπους σε αυτή.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *