“Πόλεμος” Μενεγάκη-Λάτσιου- Δείτε την αγωγή-φωτιά και τι ζητάει από την παρουσιάστρια

Πληροφορίες και έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν πως το πρώην ζευγάρι έχει αρκετά να χωρίσει. Σαφώς πρόκειται για δύο επαγγελματίες και δύο πολύ καλούς γονείς, που ωστόσο θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να χωρίσουν κάποια κοινά περιουσιακά τους στοιχεία. O Γιάννης Λάτσιος, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, κατέθεσε νέα αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του, Ελένης Μενεγάκη, ζητώντας της να πουλήσουν τη βίλα στα Μελίσσια –εκεί μένει η ίδια με τα τρία τους παιδιά- με πλειστηριασμό, διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής του αξίας, αυτό είναι το μερίδιο που του αναλογεί.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την αγωγή του:

«Η αντίδικος και εγώ είμαστε κύριοι των κάτωθι περιγραφομένων ακινήτων κατά ποσοστό εξ αδιαιρέτου 75% και 25% αντίστοιχα, που βρίσκονται στα Μελίσσια Αττικής εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως στην Περιφέρεια Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων και της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών στο υπ’ αριθμ. Γ298 Ο.Τ. και επί των οδών…. Συγκεκριμένα, τα κάτωθι περιγραφόμενα ακίνητα αποκτήσαμε κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή με την αντίδικο, κοινά, αδιαίρετα και κατά τα ως άνω ποσοστά κατά τη διάρκεια του γάμου μας δυνάμει των υπ’ αριθμ. 3610/17—2004….».

Η δικαστική αντιπαράθεσή τους έχει ξεκινήσει από το 2013 κι ενώ είχε προηγηθεί η έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους δυο χρόνια πριν. Αυτό όμως πια ανήκει στο παρελθόν Τώρα, η απόσταση που τους χωρίζει, είναι πραγματικά τεράστια. Η Ελένη Μενεγάκη πέρυσι είχε απαντήσει ως εξής στην αγωγή του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος της ζητούσε 1.600.000 ευρώ –ο ίδιος υποστήριζε πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους η περιουσία της παρουσιάστριας αυξήθηκε κατά 3.200.000 ευρώ χάρη στο δικό του καταλυτικό ρόλο, μια και εκείνος κάλυπτε τα έξοδο του σπιτιού:

«Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση».

Τώρα εκείνος φαίνεται πως διεκδικεί και το σπίτι στα Μελίσσια, το οποίο είχε αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την παρουσιάστρια. Πρόκειται για ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που περιλαμβάνει 208 τ.μ. (6 αποθήκες κλιμακοστάσιο, 2 χώροι στάθμευσης), ισόγειο 270 τ.μ. (καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο) και 1ον όροφο 208 τ.μ. (5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες) και αναφέρεται στην αγωγή ως ΚΤΙΡΙΟ 7, ενώ το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ. και αναφέρεται ως ΚΤΙΡΙΟ 8.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *