Πλήθος κόσμου στο 16ο Fashion Room Service!

Η εκδήλωση-θεσμός της δημιουργικής ομάδας του περιοδικού OZON, The Fashion Room Service XXL Edition, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία με πάνω από 40 συμμετέχοντες σχεδιαστές, brands και εκπροσώπους από το χώρο της μόδας, του design και της τέχνης, που παρουσίασαν νέες συλλογές και projects στο fashion & artκοινό της Αθήνας.

Όπως κάθε φορά ανανεωμένο και πιο δημιουργικό, το The Fashion Room Service υποδέχτηκε το πολυπληθές κοινό του στα δύο πολυτελή ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, Fresh Hotel Athens και Grecotel Pallas Athena.

FOX with EMPIRE
FOX with EMPIRE

Στον έβδομο και όγδοο όροφο του FreshHotelAthens, φιλοξενήθηκαν τα lifestyle brands, labels μόδας και αξεσουάρ: 7pm by MARINA PANAGIOTOULIA, ART OF π, BONBON SANDALS, CHEAP MONDAY, CLIC JEWELS, COUNTESS WILHELMINA, EUGENE WOOD SUNGLASSES, FOX with EMPIRE, GRIMS, JUST FOR YOU… by ELENI TSAP, KALISTON ART, KIUB CLOTHING, KOMONO, NEW CULT, OZON BOUTIQUE, PENGUIN, SOLANGE, STUDIO BONELI, SUAVINEX, THE FELTERS, THE MOTLEY GOAT, TOPOLOGY, WeSC και ΝΑΥΣΙΚΑ ΣΑΛΙΑΡΗ “NS”, οι οποίοι παρουσίασαν στο κοινό τις συλλογές και τα προϊόντα τους, μετατρέποντας τα δωμάτια του ξενοδοχείου σε δικά τους «προσωρινά» showrooms.

GRIMS
GRIMS

Οι τρεις πρώτοι όροφοι του Grecotel Pallas Athena γέμισαν με κόσμο που  επισκέφθηκε designers και brands από τον χώρο του Αrt & Design: ART LOVE, CHICUEL, KENTIA, KROKOS ART, NOILENCE, ORPHANS 1618, SEBASTIAN PROFESSIONAL (σε ειδική σουίτα με τους κορυφαίους hair-stylists της), URBAN OWL, VATHOS APPAREL, WAREHOUSE, ΤΗΕ LINE PROJECT αλλά και τα ABSOLUT ROOMS, στα οποία φιλοξενήθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών της ABSOLUT: BIRDS & LOFTS, BOLD & LOCKED, DOT., NASSOS NTOTSIKAS, SPIROS ELEFTHERIOU και ΣΗΜΕΙΟ Χ.

SPIROS ELEFTHERIOU
SPIROS ELEFTHERIOU

 

ART LOVE
ART LOVE

Το αγαπημένο fashion event κορυφώθηκε με τα δύο πολυαναμενόμενα parties, που ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ στα μπαρ των δύο ξενοδοχείων. Εκεί, το Homcore και η ΑBSOLUT εκτόξευσαν τη διάθεση στα ύψη, με τα DJ sets των Leon Segka και Disco Juice και τα περιζήτητα cocktails Cape Cod και Collins στο Fresh Hotel και Vanilla Colllins και Blood on Passion στο Grecotel Pallas Athena.

Παράλληλα, η ABSOLUT παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα limited edition φιάλη της, Absolut Facet, η οποία υπενθυμίζει ότι οι καλύτερες βραδιές συμβαίνουν απροσδόκητα! Την Absolut Facet, με ασύμμετρο design, εντυπωσιακή μπλε απόχρωση και motto “The best nights happen out of the blue”, τη συναντήσαμε και σε όλα τα δωμάτια των συμμετεχόντων!

Επιπλέον, η performance / εγκατάσταση της Ιάνθης Αγγελίογλου “Figlia D’ANGELO” στο ArtWall που πραγματοποιήθηκε μέσα στο χώρο της έκθεσης Golden Aid της Ελεάννας Μπαλέση – του Fresh Hotel, εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους.

“Figlia D’ANGELO”_2
Figlia D’ANGELO

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *