Αυτές τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της Μενεγάκη δεν τις περιμέναμε – Φεύγουν επί χρόνια συνεργάτες της

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη. Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον Γρηγόρη Μελά είπε για τους συνεργάτες της Ελένης:

«Έχει αποφασιστεί εδώ και ένα μήνα ότι ο Γρηγόρης θα σταματήσει από την εκπομπή. Η Ελένη έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει εντελώς την εκπομπή της, θέλει κάτι πιο νεανικό, για να χτυπήσει το δυναμικό κοινό, και ο Γρηγόρης δεν περιλαμβανόταν σε αυτό το πλάνο. Η Ελένη είναι σε απόγνωση, για να πάρει την απόφαση να αλλάξει εντελώς την εκπομπή της. Κανένας δεν έχει άποψη και απόφαση, παρά μόνο η Ελένη για την εκπομπή της. Ούτε ο σταθμός, ούτε η αρχισυνταξία, ούτε η παραγωγή. Η άνοδος ή η πτώση είναι της Ελένης. Οι αποφάσεις της θα ανακοινωθούν, και δεν θα συζητηθούν στον Alpha. Η Ελένη δίνει προτεραιότητα στο θέμα του μπροστά. Μου κάνεις για τη δουλειά μου, όπως το έχω σκεφτεί; Αυτό είναι που σκέφτεται! Κανένας δεν έκανε ποτέ πρόταση σε κάποιον από τους συνεργάτες της Ελένης, γιατί δεν πειράζουμε την Ελένη!».

 
Η Κατερίνα Ζαρίφη δείχνει να αποχωρεί, αλλά εκκρεμεί ένα ραντεβού με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, μήπως και παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *