Η συνεργασία της Camila Cabello με τον Pierce Brosnan στην ταινία “Σταχτοπούτα”

Τα ονόματα που θα πλαισιώσουν την Camila Cabello στην ταινία "Σταχτοπούτα"

Ο πρώην 007 είναι η τελευταία προσθήκη στο cast της πολυαναμενόμενης ταινίας.

View this post on Instagram

Οι James Corden and Leo Pearlman ετοιμάζουν την ταινία CINDERELLA, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους το Φεβρουάριο του 2021, με πρωταγωνίστρια (στο ρόλο της Σταχτοπούτας) τη δημοφιλή τραγουδίστρια @camila_cabello. Εκτός από τους Billy Porter, Idina Menzel και Nicholas Galitzine, σήμερα επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του πρώην μυστικού πράκτορα 007, @piercebrosnanofficial, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον πατέρα του πρίγκιπα Robert. Οι παραγωγοί σκέφτονται να δώσουν μια νέα πνοή στο διάσημο παραμύθι και σκέφτονται να παρουσιάσουν τη ηρωίδα, ως μια δυναμική γυναίκα, της οποίας τα όνειρα ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η συμμετοχή του Brosnan θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, καθώς ο ηθοποιός έχει αρκετή εμπειρία από musicals, πρωταγωνιστώντας στις ταινίες ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Οι James Corden and Leo Pearlman ετοιμάζουν την ταινία CINDERELLA, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους το Φεβρουάριο του 2021, με πρωταγωνίστια (στο ρόλο της Σταχτοπούτας) τη δημοφιλή τραγουδίστρια Camila Cabello.

Εκτός από τους Billy Porter, Idina Menzel και Nicholas Galitzine, σήμερα επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του πρώην μυστικού πράκτορα 007, Pierce Brosnan, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον πατέρα του πρίγκιπα Robert.

Οι παραγωγοί σκέφτονται να δώσουν μια νέα πνοή στο διάσημο παραμύθι και σκέφτονται να παρουσιάσουν τη ηρωίδα, ως μια δυναμική γυναίκα, της οποίας τα όνειρα ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η συμμετοχή του Brosnan θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, καθώς ο ηθοποιός έχει αρκετή εμπειρία από musicals, πρωταγωνιστόντας στις ταινίες ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *