Πατέρας για πέμπτη φορά ο Jude Law, από την…πρώην κοπέλα του!

Πολύτεκνος από τρεις διαφορετικές γυναίκες έγινε ο Jude Law, καθώς η 23χρονη πρώην αγαπημένη του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι!

O γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια Katherine Harding είχαν μια «περιπετειούλα» μερικών μηνών, στις αρχές του χρόνου, όσο εκείνος γύριζε την ταινία «Spy» στην Τσεχία.  «Επιβεβαιώνω τον ερχομό της κόρης του Jude και της Katherine. Και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι και ζητούν τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, τόσο των ίδιων, όσο και του μωρού τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αναγνωρίζει το παιδί και θα βοηθήσει την μητέρα του.

180315085559_9800

Βίος και πολιτεία έχουν γίνει τα… «καρπερά» κατορθώματα του Jude, ο οποίος έχει κάνει παγκόσμια πρωτοτυπία στα οικογενειακά του. Πέντε παιδιά, από τρεις διαφορετικές γυναίκες, με τις οποίες έχει χωρίσει, πού το έχεις ξανακούσει; Πουθενά!

Για την ιστορία, τα άλλα τέσσερα παιδιά του ηθοποιού είναι ο 18χρονος Ράφερτι, η 13χρονη Ίρις και ο 12χρονος Ρούντι από τον γάμο του με την ηθοποιό Sandy Frost που έλαβε τέλος το 2003 και η 5χρονη Σόφι, από τον σύντομο δεσμό του με το μοντέλο  Samantha Burk το 2008.

J

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *