Ο πατέρας της Beyoncé μιλά για τον καρκίνο στο στήθος και δηλώνει “καθαρός”

Ο πατέρας της Beyonce μιλάει για τον καρκίνο

Μόλις το 1% των ανδρών εμφανίζουν αυτού του είδους τον καρκίνο.


Mathew Knowles, πατέρας της Beyoncéαποκάλυψε πρόσφατα, πως έχει περάσει καρκίνο του στήθους, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή, GOOD MORNING AMERICA. Ο καρκίνος του στήθους, εμφανίζεται στους άνδρες εξαιρετικά σπάνια. Μόλις το 1% των ανδρών θα αποκτήσουν αυτή την αρρώστια.

Όλα έγιναν ξαφνικά. Δύο φορές βρήκε σταγόνες αίματος στην μπλούζα του. Αμέσως επισκέφθηκε τoν γιατρό και βγήκε η διάγνωση. Τον Ιανουάριο θα αφαιρέσει και το δεύτερο στήθος του, προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες επανεμφάνισης, γιατί όπως λέει και ίδιος, το ρίσκο πάντα θα υπάρχει.

Ο Knowles υποστηρίζει πως τα παιδιά του έχουν πιθανότητες 50-70% να εμφανίσουν καρκίνο του στήθους, ενώ μίλησε για το ιστορικό καρκίνου, που υπάρχει στην οικογένεια. 0 67χρονος πατέρας της Beyoncé αποκάλυψε, πως αμέσως ειδοποιήθηκαν τα παιδιά του και ξεκίνησαν προληπτικές εξετάσεις. Άλλωστε αν προλάβεις τον καρκίνο έγκαιρα, η δυνατότητα για μια κανονική ζωή είναι μεγάλη, λέει ο Mathew.

Στο μεταξύ η Beyoncé και ο Jay-Z ετοιμάζουν το νέο τους τραγούδι με ένα ακραίο και πανάκριβο video clip, σύμφωνα με την εφημερίδα, ΤΗΕ SUN. Το video clip θα γυριστεί κυρίως στο Λος Άντζελες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *