Παρουσίασαν το νέο τους άλμπουμ οι Onirama

Οι ONIRAMA την Τετάρτη 9 Απριλίου παρουσίασαν το νέο τους δίσκο #MethismenoTatouaz, από τη MINOS EMI σε μία μουσική βραδιά που ενθουσίασε όλους τους προσκεκλημένους. Το πιο δυναμικό συγκρότημα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο Fashion Workshop by Vicky Kaya για να παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά σε ανθρώπους των media, συνεργάτες από το χώρο της μουσικής, της μόδας κι όχι μόνο! Η πρωτοποριακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του κτιρίου στα πλαίσια του Fashion Room Service XXL Edition by OZON RAW με ένα διαφορετικό και μοναδικό concept παρουσίασης δίσκου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα λόγια της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα, Διευθύνουσα Σύμβουλο της MINOS EMI, και του frontman Θοδωρή Μαραντίνη, όπου υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους. Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για τη δημιουργία και την κυκλοφορία του νέου album «Μεθυσμένο Τατουάζ». Οι ONIRAMA σε μία live unplugged εκτέλεση, παρουσίασαν τραγούδια από το νέο δίσκο με τίτλο #MethismenoTatouaz αλλά και αγαπημένες επιτυχίες τους, καθώς τραγούδησαν και διαχρονικά ντουέτα με την υπέροχη Ελπίδα. Το styling του συγκροτήματος επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης.

Παράλληλα οι ONIRAMA έδωσαν την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους, αποκλειστικά να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο ?video clip? που δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με διάρκεια αντίστοιχη του album #MethismenoTatouaz το οποίο φιλοξενείται στο καινούριο microsite http://methismenotatouaz.onirama.gr. Το microsite σχεδιάστηκε ως digital promotion του νέου album, μέσα από το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια εικονική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τα μάτια του Θοδωρή Μαραντίνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *