Πάρις – «Έχει Κάτι»

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες ο Πάρις συστήθηκε στην σκηνή της ελληνικής λαϊκής μουσικής με το πρώτο του single «Έχει Κάτι» από την Platinum Records.

Ο εικοσιεπτάχρονος Πάρις ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια μοιραζόταν το πάθος του για το τραγούδι με το κοινό της Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε διάφορες γνωστές μουσικές σκηνές.

Σήμερα συστήνεται επίσημα και μέσα από την εικόνα του πρώτου του Video Clip!

Σε μουσική του Νίκου Γεωργόπουλου και στίχους του Στέφανου Βαρτάνη, το «Έχει Κάτι» ηχεί σε ρυθμούς ρούμπα με ελληνικά νησιώτικα και ισπανικά μουσικά ερεθίσματα που σίγουρα θα φορτίσουν τις φετινές καλοκαιρινές βραδιές με αισιοδοξία!

Ο αισιόδοξος τόνος του τραγουδιού δένει αρμονικά με την ιστορία του Video Clip που σκηνοθετεί ο Μανώλης Τζιράκης. Αφηγείται έναν έρωτα που ξεκινά από την αγνή εφηβική ηλικία και δεν λέει να τελειώσει όσα χρόνια και αν περάσουν!

Δείτε τον Πάρι στο πρώτο του Video Clip και… αύριο Πέμπτη 21/03 απολαύστε τον live σε μία λαμπερή πρεμιέρα στην σκηνή του Posidonio, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Χατζίδου και τον Ιωακείμ Φωκά σε ένα απολαυστικό πρόγραμμα!

Το Digital Single κυκλοφορεί από την Platinum Records.
Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι

Δείτε το νέο video clip:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *