Παραιτήθηκε συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου εξαιτίας των όσων είπε για την Δέσποινα Καμπούρη

Η ιστορία με την Δέσποινα Καμπούρη, την μη συμμετοχή της στο πάνελ του πρωινού του MEGA και την παραίτηση της δημοσιογράφου της Τατιάνας Στεφανίδου, Ειρήνης Αρβανίτη είναι…πολύπλοκη και μας απασχολεί απο χθες.

Μια νέα εξέλιξη, όμως, έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που ακούγονται για την δημοσιογράφο και την πρωινή εκπομπή του Mega. Όπως ήταν φυσικό, η αναπαραγωγή του θέματος της απομάκρυνσης συζητήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Όλοι τοποθετήθηκαν επί του θέματος, με την Ειρήνη Αρβανίτη, μέλος του πάνελ, αλλά και συντάκτρια του queen.gr να κρατάει ουδέτερη στάση.

Η Δέσποινα Καμπούρη, ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, θεώρησε πως έπρεπε να την υποστηρίξει στο εν λόγω ζήτημα, καθώς συνεργάζονται στο ίδιο site. Στη συνέχεια, διευθυντικά πρόσωπα από το queen ανακοίνωσαν στην Ειρήνη Αρβανίτη την πρόθεσή τους να σταματήσει η συνεργασία τους μαζί της.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μίλησα με την Δέσποινα Καμπούρη, η οποία όντως ήταν δυσαρεστημένη μαζί μου. Επίσης μου ανακοινώθηκε από το site η πρόθεση τους να με απολύσουν και ότι προς το παρόν αποφασίστηκε να μπω σε αυστηρή επιτήρηση. Επειδή όμως είμαι επαγγελματίας και θεωρώ ότι κάτι τέτοιο με προσβάλλει σαν προσωπικότητα, παραιτήθηκα», σχολίασε στη συνέχεια στο apospama η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *