Παντρεύτηκε κρυφά και η Ελεονώρα Μελέτη;

Παντρέυτηκε κρυφά και η Ελεονώρα Μελέτη;

Story στο Instagram προδίδει το νυφικό της;

Μετά την Αθηνά Οικονομάκου η οποία παντρεύτηκε κρυφά το Σάββατο στο Γύθειο και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, τα ίδια βήματα φαίνεται να ακολούθησε και η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι, επίσης, έγκυος, από χθες άλλαξε την κατάστασή της στο Facebook από «σε σχέση» με τον Θοδωρή Μαροσούλη σε «παντρεμένη», ενώ, λίγη ώρα αργότερα και αφού είχαν αρχίσει τα πρώτα διαδικτυακά δημοσιεύματα, το διέγραψε.

Όμως, αυτή η ανάρτηση δεν ήταν η μοναδική που προκάλεσε υποψίες, αφού το Σάββατο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε με ένα νυφικό look.

Μέχρι στιγμής, η Ελεονώρα δεν έχει προβεί σε νέα ανάρτηση, ενώ, πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή Ελένη, ανέφερε πως ο αγαπημένος της θέλει να παντρευτούν στην εκκλησία, στα πλαίσια ενός παραδοσιακού γάμου, χωρίς να σκέφτεται την πιθανότητα του πολιτικού. «Όταν προσπάθησα να σπρώξω το σύμφωνο συμβίωσης, ήθελα γιατί είναι σαν συμβόλαιο που κάνεις με έναν υπάλληλο. Ο Θοδωρής είναι όμως βαθιά συντηρητικός και παραδοσιακός. Εγώ είχα πει πως εάν παντρευτώ, θα παντρευτώ μόνο γιατί το θέλει ο άνδρας μου. Εμένα δεν με νοιάζει να πάω στην εκκλησία και να βάλω νυφικό ή να πάω στο δημαρχείο», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε τις φωτογραφίες στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *