Πανικό προκάλεσε σε αεροπλάνο η Azealia Banks

Η ράπερ πλακώνεται με συνεπιβάτη σε πτήση και το ίντερνετ παίρνει φωτιά!


 

Στα χέρια πιάστηκε η Azealia Banks με συνεπιβάτη σε αεροπλάνο πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το TMZ η γνωστή τραγουδίστρια ταξίδευε από τη Nέα Υόρκη στο Λος Άντζελες την Δευτέρα αλλά απ’ όσο μαθαίνουμε αυτή η πτήση δεν πήγε και πολύ καλά.

Όπως αναφέρουν άλλα άτομα τα οποία βρισκόντουσαν μαζί της στους αιθέρες όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος άγνωστος άνδρας έβαλε το χέρι του μπροστά από την Banks μην αφήνοντας την να περάσει από τον διάδρομο. H αντίδραση της άμεση και καθόλου συγκρατημένη: απλώς τον έφτυσε στο πρόσωπα, λίγο πριν του χώσει μπουνιά.

 

Πολύ γέλιο! Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

 

Ένα βίντεο με το τι ακριβώς συνέβη κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο και σε αυτό ακούμε την Azealia σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται πλέον και στα μέλη του πληρώματος αποκαλώντας έναν από τους αεροσυνοδούς «αδελφή».

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε τόσο η Banks όσο και οι υπόλοιποι που έλαβαν μέρος σε αυτή την σύντομη ιπτάμενη τραγωδία ανακρίθηκαν από την αστυνομία αλλά δεν έγιναν μηνύσεις.

Πάντως, η  Banks το σχολίασε το περιστατικό και εμφανίζεται αμετακίνητη: «Δεν με νοιάζει. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Δεν ανέχομαι άσχετους άνδρες να βάζουν τα χέρια τους πάνω μου. Τέλος». Ω ρε, νεύρα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *