Η Pamela Anderson έπαθε Renee Zellweger: Αγνώριστη εμφανίστηκε στις Κάννες!

Την Pamela Anderson, ακόμα κι αν δεν ξέρετε πολλές πληροφορίες για τη ζωή ή την καριέρα της, σίγουρα θα την έχετε πετύχει στη σειρά Baywatch.


Ή θα έχετε πετύχει κάποια αισθησιακή της φωτογράφιση. Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως στην πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, ήταν αγνώριστη!

Η Pamela έμοιαζε εντελώς διαφορετική από το Baywatch look που είχε κάποτε και πολλοί λένε πως δεν μοιάζει να είναι απλά θέμα ηλικίας.

Θυμάστε πριν 2 χρόνια που η Renee εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί αγνώριστη; Ε, αυτό συνέβη και με την Pamela! Όπως τότε οι αισθητικές επεμβάσεις είχαν κάνει τη δουλειά τους, υποθέτουμε ότι κάτι τέτοιο κρύβεται και πίσω από τη δραματική (κυριολεκτικά) αλλαγή της άλλοτε πανέμορφης ηθοποιού.

Να θυμηθούμε ότι αν και η Pamela είναι πιο γνωστή από τις πλαστικές στήθους που έχει κάνει και τους ταραχώδεις δεσμούς της, στα νιάτα της ήταν πανέμορφη. Ανακαλύφθηκε στις εξέδρες ενός γηπέδου, όταν η κάμερα εστίασε σε εκείνη και προσωρινά… διεκόπη ο αγώνας από την ομορφιά της άγνωστης τότε κοπέλας.

Δες και άλλες φωτογραφίες από την Pamela στα νιάτα της στην επόμενη σελίδα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *