«Πάγωσε» η Στικούδη από την επίθεση του Λιάγκα: «Τι λες, δεν ντρέπεσαι;»

Το σχόλιο της τραγουδίστριας πριν από λίγο καιρό στο instagram της Δέσποινας Καμπούρη προκάλεσε αίσθηση και μια νέα κόντρα φάνηκε να ξεκινά.

Η Δέσποινα Καμπούρη πριν λίγες ημέρες στο Πρωινό απάντησε για το περιστατικό, λέγοντας πως η Κατερίνα Στικούδη «Μόνο στον εαυτό της έκανε κακό», ενώ τη χαρακτήρισε ευέξαπτη.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε το πρωί στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και ξεκινόντας να δίνει τις δικές τις απαντήσεις, ξεκίνησε και ένα πινγκ πονγκ από σπόντες ανάμεσα σε οικοδεσπότες και καλεσμένη.

«Φαντάζομαι σας έχει τύχει και εσάς πολλές φορές κι εσάς, να βλέπεις κάτι που μπορεί να μην συμφωνείς και να γράφεις κάτι και να λες «ας το σβήσω». Πόσες φορές θέλουμε κάτι να πούμε, και λέμε «έλα μωρέ, ας μην το κάνω», να μην δώσω σημασία, να μη δώσω έκταση κλπ. Εγώ δε το σκέφτηκα δεύτερη φορά και το πόσταρα το σχόλιο. Σε καμία περίπτωση δε το έχω μετανιώσει γιατί γενικότερα δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου, όποιες και να είναι αυτές. Δεν είμαι δικηγόρος του Vercache, αλλά αν ήταν Έλληνας σχεδιαστής ή αν οι κοπέλες ήταν Ελληνίδες νομίζω ότι δε θα το έγραφε αυτό. Κι επίσης θα σου πω κάτι, εμείς οι γυναίκες, μπορεί να βλέπουμε ένα ωραίο σώμα με ένα ωραίο κορμάκι, θα λέμε «που πάει αυτή«, «γιατί το φοράει»; Θα αποφασίσει μια γυναίκα να πάρει πέντε κιλά γιατί θέλει να φάει λίγο παραπάνω, δικαίωμα της, πάλι κολλάμε λέμε πολύ αδύνατη ή πάχυνε. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Να φοράει ό,τι θέλει αναλόγως το που βρίσκεται. Είναι στα Όσκαρ!» απάντησε η Κατερίνα Στικούδη ως προς τη δημοσίευση της και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την κουβέντα να ανάψει…

«Με πείραξε που χαρακτήρισες εμμέσως τη Δέσποινα «κομπλεξική, βλαχάρα, καρακάξα». Δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αυτό ήταν που λίγο με ξένισε» σχολίασε ο παρουσιαστής και η Φαίη πρόσθεσε:«Και χάνεις και το δίκιο σου δηλαδή, κι αν θες να τοποθετηθείς, μόνο που χρησιμοποιείς για μια γυναίκα…»

«Καρακάξα κομπλεξική, βλαχάρα» ήταν χοντρό.» συμπλήρωσε και πάλι ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Στικούδη πέρασε στην αντεπίθεση: «Σιγά εσύ έχεις πει χειρότερα.»

«Δεν έχω πει χειρότερα πίστεψέ με. »

«Έχεις τα πρωτεία εσύ πρέπει να με καταλαβαίνεις»

«Δε νομίζω. Δε σε καταλαβαίνω καθόλου. Δεν έχω προσβάλει ανθρώπους, για δείξε μου που έχω προσβάλει. Μπορεί να λέω χειρότερα, αλλά με άλλο τρόπο. Εκεί ήταν προσβλητικός τρόπος.»

«Τέλοσπάντων, αφού δε με νιώθεις δεν πειράζει.»

Η τραγουδίστρια προσπάθησε στη συνέχεια να αλλάξει κουβέντα λέγοντας για τον δίσκο της, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

«Άμα τη δεις την Καμπούρη τώρα τι θα γίνει;»

«Θα της δώσω ένα φιλάκι.»

«Που; Στο στόμα; Προκλητικά; Γιατί εσύ θες να προκαλέσεις και λίγο.»

«Στο στόμα; Θα το’ θελες να το δεις πολύ αυτό μου φαίνεται.»

«Εγώ θα το θελα ναι, πολύ ωραίο θέμα, θα το παίζαμε εδώ κανά μισάωρο την άλλη μέρα το πρωί.»

«Δεν ντρέπεσαι;»

«Καθόλου δεν ντρέπομαι. Εσύ δεν ντράπηκες που έγραψες αυτά, θα ντραπώ εγώ που θα σε δώ να φιλιέσαι στο στόμα;»

«Μη με σταυρώνεις σε παρακαλώ, έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα γύρω μας…»

«Και για αυτό να βγαίνουμε να λέμε για τους άλλους; βρε Κατερίνα τι έχεις πάθει;» επενέβη η Φαίη Σκορδά απορημένη και η Κατερίνα Στικούδη πρότεινε να μην το συζητήσουν άλλο.

Δείτε το video:

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *