Ό,τι καλύτερο έχει η Sony για τις καλύτερες στιγμές σου!

Η Sony Mobile Communications («Sony Mobile») ξεκίνησε επισήμως και στην Ελλάδα τη νέα της καμπάνια, που επεκτείνεται σε περισσότερες από 25 χώρες. Κεντρικό θέμα της καμπάνιας είναι «Ό,τι καλύτερο έχει η Sony, για τις καλύτερες στιγμές σου» (The best of Sony for the best of you) και παρουσιάζει το νέο smartphone Xperia Z1, ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα.

Τα smartphones της Sony σας βοηθούν να μοιραστείτε τις δικές σας καλύτερες στιγμές. Το Xperia Z1 προσφέρει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony στη φωτογραφία, την οθόνη και τον ήχο, ενώ η έμφαση δίνεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα – μοιραστείτε τα καλύτερα, όχι τα πάντα. Η ολοκληρωμένη διαφημιστικη εκστρατεία δημιουργήθηκε από την adam&eveDDB και αντανακλά την έμφαση στην ανταλλαγή των καλύτερων στιγμών μας.

Η καμπάνια, και ιδίως το τηλεοπτικό σποτ, χρησιμοποιεί μια σειρά από σκηνές για να παρουσιάσει πώς τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του αδιάβροχου Xperia Z1 συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου, φωτογραφικού τύπου, αισθητήρα και των εφαρμογών κάμερας αναδεικνύουν ιδανικά τις πιο σημαντικές και αξέχαστες στιγμές της ζωής μας. Η Sony Mobile παρατηρεί και αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι σήμερα θέλουν να απαθανατίσουν και να μοιραστούν τις στιγμές αυτές. Έτσι, κάθε ιστορία που παρουσιάζεται στην καμπάνια είναι αντιπροσωπευτική μιας στιγμής που είναι ξεχωριστή για κάποιον και η οποία δημιουργείται ή μοιράζεται με άλλους με τη χρήση των ειδικά σχεδιασμένων χαρακτηριστικών του Xperia Z1.

Το τηλεοπτικό σποτ επενδύεται μουσικά από την τραγουδίστρια και συνθέτρια Lucy Rose, καλλιτέχνιδα της Sony Music Entertainment, η οποία επαναηχογράφησε το τραγούδι «Movin On Op» των Primal Scream ειδικά για αυτή την καμπάνια.

Η καμπάνια θα επεκταθεί μέσα στο μήνα και στο διαδίκτυο, με μια συλλογή φωτογραφιών από όλο τον κόσμο που θα αντικατοπτρίζουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές και θα είναι διαθέσιμες μέσω του καναλιού της Sony Mobile στο Facebook. Συνεργαζόμενη σε παγκόσμια κλίμακα με κορυφαίους φωτογράφους του Διεθνούς Οργανισμού Φωτογραφίας, η Sony θα ενθαρρύνει τους φίλους της να μοιραστούν τι δικές τους αγαπημένες στιγμές, αποτυπωμένες από φωτογράφους που χρησιμοποιούν το Xperia Z1, για την ευκαιρία να κερδίσουν το νέο smartphone.

Η παγκόσμια καμπάνια ξεκίνησε επισήμως από το κανάλι της Sony Mobile στο YouTube. Δείτε το διαφημιστικό:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *