Όταν ακούν οι αγαπημένοι σου YouTubers τη λέξη villains ποιους σκέφτονται και γιατί;

Διάσημοι YouTubers αποκαλύπτουν τους φόβους που είχαν ως παιδιά

Χαρακτήρες ταινιών που αγαπάμε να μισούμε!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Πόσες φορές σε έχει φοβίσει ένας χαρακτήρας; Πόσες φορές ο ίδιος χαρακτήρας, έχει κάτι που τραβάει το βλέμμα σου; Η Cruella De Vil για παράδειγμα που είναι η αγαπημένη villain των 2girls1map, έχει ένα στυλ που σε μαγνητίζει.

Είναι όμως και κάποιοι κακοί τους οποίους όσο μεγαλώνεις, τόσο μπορείς να καταλάβεις ότι είναι άνθρωποι πληγωμένοι. Ο King Othonas για παράδειγμα, υποστηρίζει πως η Maleficent είναι μια γυναίκα που έχει νιώσει πολύ πόνο και συμπεριφέρεται ως “bitch”, γιατί αυτή είναι η άμυνα της. Άλλος ένας «παρεξηγημένος κακός» είναι ο Joker του 2019 με τον Joaquín Phoenix. Σε αυτή την ταινία, παρουσιάστηκε μια άλλη πλευρά του, η οποία για την Katerina Konstantinidou συνδυάζει πολλά διαφορετικά συναισθήματα ενώ για την Niki Moustaka ήταν η αιτία να αποκτήσει μια διαφορετική άποψη για την έννοια του κακού.

Βέβαια, είναι και κάποιοι villains που όσο και να θες να τους δικαιολογήσεις, δεν μπορείς. Σε αυτούς ανήκουν ο Hannibal Lecter, ο κανίβαλος serial killer που διάλεξε ο Ntelos TV GREECE αλλά και ο Voldemort. Ο Eponimos Alkoolikos δηλώνει ότι είναι ο ultimate κακός και ο μόνος “άνθρωπος” που δεν θα ήθελε να βρεθεί ποτέ απέναντί του! Που είναι ο Harry Potter να τον σώσει;

Το MAD Viral σε μεταφέρει στην πιο spooky Halloween Week. Συντονίσου στην Cosmote TV, θέση 602 και γιόρτασε μαζί μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *