Όλοι αγαπάμε τον Sheldon! Ορίστε μερικά πράγματα που δεν ξέραμε για αυτόν

Τον γνωρίσαμε ως «Σέλντον Κούπερ» μέσα από την επιτυχημένη σειρά του CBS – «Big Bang Theory». Ο ιδιόρρυθμος επιστήμονας με τις παραξενιές και την εμμονή στο Star Trek.


Έχει πάντα δίκιο και μπορεί με δυο ατάκες του να σε βγάλει εκτός εαυτού… Ο Τζίμ Πάρσονς, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός τηλεοπτικός «σπασίκλας» παγκοσμίως!
Ο Τζέιμς Τζόσεφ Πάρσονς, γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1973 στο Χιούστον του Τέξας. Τον πρώτο του ρόλο τον «κέρδισε» στη σχολική παράσταση της πρώτης δημοτικού. Η μητέρα και η αδερφή του διδάσκουν στο ίδιο δημοτικό σχολείο. Το «σχολείο των Πάρσονς», όπως το αποκαλούν.
Ο Τζιμ Πάρσονς στην εφηβεία του Ο Τζιμ Πάρσονς στην εφηβεία του Αποφοίτησε το 1996 από τη Σχολή Θεάτρου και Χορού του Πανεπιστημίου του Χιούστον. Στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με το Globe Theatre Old.
Το 2001 έχασε τον πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τότε άρχισε να ψάχνει το οικογενειακό του δένδρο και ανακάλυψε ότι ο έκτος-προπάππος του ήταν ο Louis-François Trouard, ο αρχιτέκτονας του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ της Γαλλίας. Η χαρά της έρευνας…
Sheldon-Cooper
Ως φοιτητής συμμετείχε σε 17 παραστάσεις. Έχει δείκτη IQ 156, οι ειδικοί θεωρούν ότι ο μέσος δείκτης είναι το 100. Πριν από τη συμμετοχή του στο «Big Bang Theory», είχε κερδίσει αρκετά βραβεία υποκριτικής.
130725114217-07-bbt-cast-horizontal-gallery
Το ταλέντο σε συνδυασμό με το ψηλόλιγνο και «αποστειρωμένο», όπως το χαρακτήρισαν, παρουσιαστικό του χάρισε τον ρόλο του Σέλντον Κούπερ, που τον απογείωσε και του χάρισε βραβεία Emmy και πολλές ακόμα διακρίσεις.
δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *