“Όλα παίζουν”- “ΦΜ Live”- “Αυτά είναι”. Ποιος κέρδισε στα νούμερα της τηλεθέασης;

Το “Όλα παίζουν” στον Alpha και το “ΦΜ Live” στο Star, αλλά και το “Αυτά είναι” και το “Chef στον αέρα” διεκδίκησαν το μερίδιό τους στην “πίτα” της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το “Όλα παίζουν” τερμάτισε πρώτο τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό, ενώ το “Φ+Μ Live” κινήθηκε και πάλι σε αρκετά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Όσον αφορά τώρα τις εκπομπές, στο γενικό σύνολο, το “Όλα παίζουν” συγκέντρωσε μέσο όρο 14,6%, φτάνοντας μέχρι και το 16,4%. Το “Φ+Μ Live”, αντίστοιχα, συγκέντρωσε μέσο όρο 13,2%, φτάνοντας μέχρι και το 16,1%.

Όσο για το “Αυτά είναι” συγκέντρωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 6,6%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 10,5%, ενώ το “Chef στον Αέρα” συγκέντρωσε μέσο όρο 9,4%, φτάνοντας μέχρι το 11%.

Όσο για το νεανικό κοινό 15-44, η εκπομπή του Alpha συγκέντρωσε μέσο όρο 18,6%, φτάνοντας μέχρι και το 22,7%, με την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου να μένει μόλις στο 10,8%, φτάνοντας μέχρι και το 13,8%.

Η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη συγκέντρωσε στο νεανικό κοινό 8,5%, με το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 13,9%, ενώ η εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη συγκέντρωσε μέσο όρο 8,3%, φτάνοντας μέχρι το 11,2%.

Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι επαναλήψεις του Mega και του ΑΝΤ1, “7 θανάσιμες πεθερές” και “Το Καφέ της Χαράς” συγκέντρωσαν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από τις εκπομπές. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το “Καφέ της Χαράς” ήταν πρώτο σε τηλεθέαση με δεύτερο τις “7 θανάσιμες πεθερές”, ενώ στο νεανικό κοινό οι “Πεθερές” κατέκτησαν την πρωτιά με δεύτερο το “Καφέ της Χαράς”.

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *