Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε το video

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και φορώντας ένα εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα, η ξανθιά παρουσιάστρια, είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές!


Πρεμιέρα έκανε η όμορφη Ελένη, σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ανανεώνοντας το σταθερό τηλεοπτικό ραντεβού της με το κοινό. Ανανεωμένη, μαυρισμένη και φορώντας ένα εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα, η ξανθιά παρουσιάστρια, είπε την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές.

«Περιμένετε να δειτε κόσμο και κοσμάκι», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη, «αλλά θα δείτε το τρίο “Συνταξιούχο”, πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη. Στο πλευρό της παρουσιάστριας, στην έναρξη της εκπομπής, ήταν οι σταθεροί συνεργάτες της, οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, δεν ξέχασε τις δύο πρώην συνεργάτιδες της, την Αντωνία Καλλιμούκου και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που , όπως είναι γνωστό, φέτος δεν θα βρίσκονται στην εκπομπή. Αφού έστειλε τα χαιρετίσματα και την αγάπη της, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουν, από εδώ και στο εξής. «Και ενώ φέτος δεν είμαστε μαζί, εξακολουθούμε να είμαστε μαζί», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

menegaki___3

Η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα, ότι είχε σεξουαλική επαφή με 4.000 γυναίκες, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την αγαπημένη τηλεοπτική παρέα. Η Κατερίνα Ζαρίφη, με τις ατάκες της, έκανε όλη την παρέα να λυθεί από τα γέλια. Το μόνη φορά που παρενέβη στη συζήτηση η Ελένη Μενεγάκη, ήταν όταν ο Γρηγόρης, είπε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας, είναι 40 ετών. «Ε όχι και 40 ετών, ο Σπαλιάρας! Μικρός είναι ακόμα», είπε η όμορφη Ελένη.

menegaki___2

 

δείτε το video στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *