Οι Walk Off The Earth ξεπερνάνε τα 100 εκατομμύρια views!

Η εξαιρετική διασκευή των Walk Off The Earth στο smash hit του Gotye Feat.KimbraSomebody That I Used To Know” ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια views στο YouTube και έγινε η πιο δημοφιλής διασκευή που έχει ανέβει ποτέ στο YouTube. Στο έξυπνο video συμμετέχουν και τα πέντε μέλη της μπάντας, παίζοντας μια κιθάρα και τους βοήθησε να εκτοξευτούν γρήγορα στην κορυφή. Το group εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show νωρίτερα μέσα στη χρονιά και το clip αυτής της εμφάνισης έχει φτάσει σχεδόν τα 2.5 εκατομμύρια views. Η διασκευή τους στο “Somebody That I Used To Know” έχει γίνει πλατινένια στον Καναδά και έχει πουλήσει πάνω από 165 χιλιάδες αντίτυπα στην Αμερική.

Η μπάντα έχει διασκευάσει αρκετά τραγούδια και οι fans έχουν ανταποκριθεί στην μουσική και στις όμορφες μελωδίες των Walk Off The Earth. Οι πρόσφατες διασκευές τους στο theme song του Weeds “Little Boxes” και το “From Me To You” των Beatles έχουν ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια views Η τελευταία τους διασκευή στο “Polly” των Nirvana έχει φτάσει ήδη τα ένα εκατομμύριο views στο YouTube και ανεβαίνει!

Οι WOTE έχουν ένα μεγάλο fanbase, με πάνω από 600 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι τους στο YouTube και 490 χιλιάδες fans στο Facebook. Αφού έχουν λάβει μεγάλο ενθουσιασμό, οι Walk Off The Earth έχουν λανσάρει το νέο του website για να είναι σε καθημερινή επαφή με τους fans τους. Τσεκάρετέ το: http://www.walkofftheearth.com.

Οι Walk Off The Earth αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν το πρώτο τους album με ολοκαίνουριο υλικό και το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records. Η μπάντα θα είναι σε περιοδεία όλο το καλοκαίρι με εμφανίσεις στο El Rey Theatre του Los Angeles αλλά και στο Lollapalooza στο Σικάγο μεταξύ άλλων. Ολόκληρη η λίστα με τα live τους είναι παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *