Οι Twice επιστρέφουν με νέο look!

Το comeback του girl group επιβεβαίωσε η JYP.


Στην Kpop σκηνή, συνήθως οι fans καταλαβαίνουν ότι τα αγαπημένα τους idols ετοιμάζουν το comeback τους όταν αλλάξουν χρώμα ή κούρεμα στα μαλλιά τους. Την ίδια υποψία είχαν και οι ONCE, οι fans των Twice καθώς τα κορίτσια σε πρόσφατες αναρτήσεις τους στα social media, ανέβασαν φωτογραφίες με το νέο τους look.

Η Nayeon έχει πλέον καστανό καρέ μέχρι τους ώμους, η Chaeyoung ακολουθεί την νέα τάση της μόδας και έβαψε τις μπροστινές τούφες των μαύρων μαλλιών της πράσινες, η Momo, η Jeongyeon, η Mina και η Jihyo έγιναν ξανθιές με μόνη διαφορά ότι η αρχηγός τους έβαλε και κάποιες δόσεις ροζ στη βαφή της. Πιο τολμηρές αυτή τη φορά, φαίνεται να είναι η Tzuyu και η Sana με την πρώτη να έχει βάψει τα μακριά μαλλιά της κατακόκκινα και τη Sana να ρισκάρει και να τα κάνει πορτοκαλί, ενώ η Dahyun επέλεξε το μωβ.

Ωστόσο, το comeback των Twice είναι γεγονός αφού και η ίδια η εταιρία τους JYP Entertainment το επιβεβαίωσε δηλώνοντας πως το διάσημο συγκρότημα είναι έτοιμο να γυρίσει το video clip του νέου τους τραγουδιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *