Οι Penny and the Swingin’ Cats νικητές του Jumping Fish Artist Contest

Tους Penny and the Swingin’ Cats ανέδειξε το κοινό κατά την ψηφοφορία για το νέο Jumping Fish Artist. Το Jumping Fish της COSMOTE (www.jumpingfish.gr), η πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες καλλιτέχνες, γιορτάζοντας τη νέα εποχή του, παρουσιάζει τους νικητές σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, στις 9 Απριλίου 2014, στο Club KooKoo στο Γκάζι.

Όσοι δώσουν το «παρών» θα δουν από κοντά το συγκρότημα που ήρθε στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού, Penny and the Swingin’ Cats, αλλά και τους άλλους δύο υποψηφίους του διαγωνισμού, τα συγκροτήματα Muchatrela και AuXdience. Όμως η βραδιά επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις, καθώς μία εμφάνιση-έκπληξη ενός αγαπημένου καλλιτέχνη αναμένεται να φτάσει τη διάθεση των θεατών στα ύψη!

Οι Penny and the Swingin’ Cats συμμετείχαν στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Εξωτικό Χαρμάνι», οι Muchatrela με το «That Night» και οι AuXdience με το «Not Waiting For You». Για πρώτη, επίσης, φορά, τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Πάνο Σουρούνη, συντάκτη του Jumping Fish και ραδιοφωνικό παραγωγό, το δημοφιλές συγκρότημα Locomondo και τον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87.7, η οποία θα εναλλάσσεται σε κάθε νέο διαγωνισμό.

Το event θα ξεκινήσει στις 19.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διεύθυνση ΚΟΟΚΟΟ Ιάκχου 17, Γκάζι.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.jumpingfish.gr.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:

Penny and the Swingin’ Cats

Με όχημα τη μουσική χρονομηχανή τους που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, οι Penny and the Swingin’ Cats προσκαλούν τον ακροατή να ταξιδέψει και να χορέψει μαζί τους. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το super swing μίνι άλμπουμ «Retro» που μπορείτε να ακούσετε στο Jumping Fish και αποτελεί προπομπό του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους. Η Penny Μπαλτατζή σηκώνει το ευχάριστο φορτίο της υπογραφής των στίχων και της μουσικής τόσο στο ΕΡ όσο και στον επερχόμενο δίσκο.

Muchatrela
Οι Muchatrela ξεκίνησαν τη διαδρομή τους σαν street band τον Οκτώβριο του 2012 μέσα από μουσικούς πειραματισμούς αυτοσχεδιασμού και συνεχή δημιουργία αναμεμειγμένη με χαρά και τρέλα. Μια είναι η λέξη που μπορεί να τους χαρακτηρίσει: party! Στα τραγούδια τους θα ανακαλύψετε τούμπες, κοντραμπάσα, σαξόφωνα, τρομπόνια και τρομπέτες, κιθάρες, «γιουκαλίλια και νταούλια» και επιρροές από τους εκλεπτυσμένους ήχους της Νέας Ορλεάνης μέχρι τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των Βαλκανίων και από το λίκνισμα του Latin και της Cumbia μέχρι τους μυσταγωγικούς χορούς σε κύκλο της παραδοσιακής μουσικής.

AuXdience
Οι AuXdience η διμελής μπάντα της Δάφνης και του Δημήτρη, που γεννήθηκε στο πίσω μέρος μίας αποθήκης, χαμένης βαθιά κάπου στην άκρη του ανατολικού Λονδίνου το χειμώνα του 2012. Η ξεχωριστή χροιά της φωνής της Δάφνης, σε συνδυασμό με τις σπουδές της στο Εθνικό Θεάτρο Ελλάδας, και η εμπειρία και το ταλέντο του Δημήτρη στη μουσική γρήγορα τους βρήκε «χαμένους σε καπνούς απο τσιγάρα, μουσικά όργανα και καλώδια υπολογιστών.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *