Οι MΕΛΙSSES στα περίπτερα!

ΜΕΛΙSSES
AKOY
ΤO ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

Από την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου οι χιλιάδες πιστοί τους fans θα μπορούν να βρουν το νέο άλμπουμ από τις MEΛΙSSES με τίτλο “ΑΚΟΥ” και στα περίπτερα όλης της χώρας – πέρα από τα δισκοπωλεία. Η επιτυχία και η ανταπόκριση βήταν τόσο μεγάλη, που έπρεπε με κάποιον τρόπο οι MEΛΙSSES να “πετάξουν” παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και έτσι έγινε!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο πρώτο τους άλμπουμ “ΜΥΣTIKO” που έβγαλε μεγάλες επιτυχίες όπως το “Κρυφά“, το “Επικίνδυνα Φιλιά“, το “Lonely Heart” και τον? «Κινέζο», το αγαπημένο συγκρότημα MEΛISSES επιστρέφει με το καινούργιο άλμπουμ «ΑΚΟΥ», ανανεωμένη εικόνα και πιο ώριμο ήχο και στίχο.

Τη μουσική και τους στίχους σε όλα τα κομμάτια που περιέχονται στο “ΑΚΟΥ” υπογράφουν οι MEΛΙSSES, ενώ στο άλμπουμ, εκτός από το πρώτο single “Σαν Σκιά” που έχει ήδη γίνει τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία (δείτε παρακάτω το video clip), θα βρείτε το αγαπημένο τραγούδι του περασμένου καλοκαιριού με την Ήβη Αδάμου, το “Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά” και πολλές ακόμη επιτυχίες που ακολουθούν.

Το “ΑΚΟΥ” κυκλοφορεί από την Universal Music στα περίπτερα όλης της χώρας μόνο με 9,90 ευρώ και δώρο μεγάλη αφίσα.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *