Οι MΕΛΙSSES προσφέρουν 5.000 ευρώ σε νοσοκομεία, μέσα από τη δημιουργία του νέου τους video clip για το single «Μισή Καρδιά».

Οι MΕΛΙSSES προσφέρουν 5.000 ευρώ σε νοσοκομεία

Μάθε πως μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις σε αυτό το δημιουργικό project του συγκροτήματος!

Σε μία πολύ σημαντική φιλανθρωπική κίνηση προχωρούν οι ΜΕΛΙSSES με αφορμή το music video της νέας τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά»!

Επιβραβεύοντας την δημιουργικότητα, αποφάσισαν να συμμετέχει στο νέο τους music video κάθε ενδιαφερόμενος και, αντί αμοιβής, να δοθεί το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram ένα video και καλεί όποιον videographer, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, επιθυμεί να συμμετάσχει στο project να  στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, στο melissesfootage@gmail.com, έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 18:00.

Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του κορωνοϊού, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν γυριστεί εντός σπιτιού, εκτός κι αν υπάρχουν stock εξωτερικά πλάνα που είχαν γυριστεί πριν τις απαγορεύσεις. Οι  πιο ταιριαστές θα μονταριστούν από τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα ώστε να προκύψει το τελικό music video του «Μισή Καρδιά», ενώ όσων τα footages  χρησιμοποιηθούν, θα αναγραφεί το όνομά τους στα credits.

Δήλωσε συμμετοχή, είναι για καλό σκοπό!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *