Οι Jonas Brothers εξηγούν τους λόγους της διάλυσης τους

Η ανακοίνωση της οριστικής διάλυσης των Jonas Brothers προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο μουσικό στερέωμα, με τα ερωτήματα που γεννήθηκαν να είναι πολλά.

Έτσι, τα αδέρφια αποφάσισαν να επισκεφτούν το πλατό της εκπομπής «Good Morning America» προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους της απόφασης τους. «Είμαστε πρώτα οικογένεια και αυτή ήταν πάντα η βασική μας προτεραιότητα. Έτσι η ειλικρίνεια σχετικά με το τι θα κάναμε στο συγκρότημα ήταν πολύ σημαντική. Καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι, τους άνοιξα την καρδιά μου και είδαμε ότι θέλουμε άλλα πράγματα», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Nick.

Από την άλλη, ο Joe Jonas συμπλήρωσε: «Διαφωνούσαμε για πολλά πράγματα, από τη μουσική μέχρι τα video. Έτσι, αποφασίσαμε πως είναι καλύτερα να δώσουμε ένα τέλος και υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο στις προσωπικές μας απόπειρες».

Όσο για το άλμπουμ το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσουν, οι Jonas Brothers αποκάλυψαν πως τα 4 από τα νέα τους τραγούδια αναμένεται να κυκλοφορήσουν κανονικά σαν μια μορφή αποχαιρετιστήριου δώρου προς τους φαν τους.

Δείτε τη συνέντευξη τους:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *