Οι Florence + The Machine φέρνουν άρωμα Met Gala σπίτι σου!

Mε οικοδέσποινα την διεύθυντρια της Vogue, Anna Wintour, το «A Moment With The Met» αναπλήρωσε το κενό της απουσίας της φετινής διοργάνωσης.

Την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου κάθε χρόνο διοργανώνεται το Met Gala, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης (ΜΕΤ) της Νέας Υόρκης και το περιοδικό μόδας Vogue, με σκοπό την ενίσχυση του Ινστιτούτου Κοστουμιών και με την παρουσία πολλών διάσημων προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος και της μόδας.
Μπορεί η φετινή διοργάνωση να ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τη θέση του πήρε ωστόσο μία διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο ««A Moment With The Met», με οικοδέσποινα τη διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour και προβλήθηκε χθες τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας από το κανάλι της Vogue στο Youtube.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

«Συνήθως την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, βρίσκομαι στα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, χαιρετώντας τους καλεσμένους του ετήσιου Gala. Αντί αυτού, φέτος, βρίσκομαι στο σπίτι μου, όπως και οι περισσότεροι από εσάς» είπε η Anna Wintour στην έναρξη της χθεσινής της ομιλίας.
Στη συνέχεια παρουσίασε τους Florence + The Machine, με την Florence να ερμηνεύει το “You’ve Got The Love” ενώ η Vogue κατέθεσε δωρεά στο Ινστιτούτο Κουστουμιών αλλά και στο Ταμείο που δημιούργησε από κοινού με το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *