Οι fans του Justin Bieber βομβαρδίζουν τη Selena Gomez με απειλητικά μηνύματα

Σάλος στο twitter μετά τις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν online, από τις διακοπές του Justin Bieber με τη Selena Gomez στην Καραϊβική.

Παρόλο που ο 16χρονος star έχει αρνηθεί επανειλημμένως ότι έχει ερωτική σχέση με την 18χρονη Selena Gomez, νέες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν online -και στη συνέχεια κατέβηκαν από τα περισσότερα sites- αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Τις τελευταίες μέρες το ζεύγος (;) περνάει αρκετό χρόνο μαζί, ενώ οι δαιμόνιοι paparazzi ακολουθούν κάθε τους βήμα, από το ραντεβουδάκι τους για pancakes στη Φιλαδέλφια, μέχρι το το tour bus του Justin στο Miami, αλλά και τη μυστική τους συνάντηση σε ιδιωτικό γιωτ στη St Lucia στην Καραϊβική.

Αν και τα απειλητικά μηνύματα εναντίον της Selena στο twitter από τους “Bieliebers” ήταν αμέτρητα χθες, οι δύο stars δεν σχολίασαν κανένα από αυτά. Η Selena έκανε ένα update για να θυμήσει στους fans ότι θα εμφανιστεί στα People’s Choice Awards, ενώ ο Justin πόσταρε το παρακάτω video από τη φωτογράφισή του για το Vanity Fair Φεβρουαρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *