Οι επιλογές του Harry Styles δεν βασίζονται σε ταμπέλες

Οι επιλογές του Harry Styles δεν βασίζονται σε ταμπέλες

Σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι οι επιλογές του δεν έχουν γνώμονα τη σκέψη αν θα φανεί «γκέι ή στρέιτ ή bisexual».

View this post on Instagram

ADORE YOU. OUT NOW. Link in Bio.

A post shared by @ harrystyles on

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ο τραγουδιστής Harry Styles έχει σχολιαστεί για τη σεξουαλικότητά του, την οποία εκφράζει τόσο στη μουσική όσο και την εμφάνισή του.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα THE GUARDIAN o τραγουδιστής ρωτήθηκε για το σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο Harry απάντησε πως όλα έχουν να κάνουν με το πως νιώθει ο καθένας καλύτερα με τον εαυτό του. Αρνείται να μπει στο “τριπάκι” της ταμπέλας, γιατί για αυτόν η έμπνευση για τη μουσική, την εμφάνιση και την προσωπική του ζωή δεν έχει φύλο.

Ο Harry Styles κάνει τη διαφορά και ποζάρει με τακούνια στο Met Gala 2019!

“Όλα γίνονται πιο εύκολα τη στιγμή που θα νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου […] Τι φορούν οι γυναίκες… Τι φορούν οι άνδρες… Για εμένα δεν υπάρχει αυτή η ερώτηση. Αν δω ένα όμορφο πουκάμισο και μου πουν ‘είναι γυναικείο’, σκέφτομαι: ‘Okaaaay? Αυτό δεν με κάνει να μη θέλω το φορέσω'”, δηλώνει το πρώην μέλος των One Direction. “Ένα κομμάτι είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αποδεχθείς τον εαυτό σου.. Νομίζω ότι είναι μία πολύ ελεύθερη και απελευθερωτική εποχή. Νομίζω ότι ο κόσμος λέει περισσότερο “γιατί όχι;”, το οποίο με συναρπάζει. Δεν έχουν θολώσει οι διαχωριστικές γραμμές μόνο στα ρούχα, επεκτείνεται σε πολλά πράγματα”, συμπλήρωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *