Οι celebrities που αποχαιρετήσαμε το 2019

Οι celebrities που αποχαιρετήσαμε το 2019

Λίγο πριν φύγει το 2019, κοιτάμε πίσω και αποχαιρετούμε ξανά τους international celebrities, που έφυγαν από τη ζωή.

Ο Kristoff St. John ήταν διάσημος ηθοποιός σαπουνόπερας, γνωστός κυρίως από την τηλεοπτική σειρά ΑΤΙΘΑΣΑ ΝΙΑΤΑ, ο Luke Perry, πρωταγωνιστής του BEVERLY HILLS, 90210 και RIVERDALE, η Doris Day, μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της χρυσής εποχής του Αμερικάνικου κινηματογράφου.

Ο Tim Conway, θρύλος της κωμωδίας, ο Cameron Boyce, που έγινε γνωστός από την παραγωγή της DISNEY, THE DESCENDANTS, η Toni Morrison, βραβευμένη συγγραφέας με NOBEL, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Ric Ocasek.

Η δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ για το NPR και ABC, Cokie Roberts, η Diahann Carroll, διάσημη τραγουδίστρια της όπερας και πρωταγωνίστριας της θρυλικής σειράς ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, ο Caroll Spinney, διάσημος καρτουνίστας και συγγραφέας, γνωστός από την παιδική σειρά BIG BIRD.

Στη μουσική είχαμε τι απώλειες των rappers Juice WRLD και Nipsey Hussle, τους τραγουδιστές Camilo Sesto, Eddie Money και Dr. John.

Δεν ξεχνάμε την τηλε-περσόνα Jessi Combs, η οποία κατείχε πολλά ρεκόρ σε αγωνίσματα με αυτοκίνητα 4×4 αλλά και τους YouTubers Etika και Grant Thompson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *