Οι BTS γράφουν ιστορία κατακτώντας την κορυφή του Billboard HOT 100 με το «Dynamite»!

Τα συγκινητικά post που ευχαριστούν τους fans και το συγχαρητήριο γράμμα του προέδρου της Ν.Κορέας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Το καλύτερο δώρο έκαναν οι ARMYs στους BTS βοηθώντας τους να φτάσουν στην κορυφή του Billboard HOT 100! Το συγκρότημα που κέρδισε 4 βραβεία στα VMAS 2020, είναι οι πρώτοι Κορεάτες καλλιτέχνες που κατάφεραν να βρεθούν στο #1 του Billboard γράφοντας ιστορία με τη νέα επιτυχία τους «Dynamite».

Με το «Dynamite» δεν έσπασαν απλά το ρεκόρ για τα περισσότερα views σε ένα 24ωρο στο YouTube αλλά ξεπέρασαν τα 33 εκατομμύρια σε streaming, τα 11 εκατομμύρια ραδιοφωνικών μετρήσεων και τις 300.000 πωλήσεις παγκοσμίως, την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του!

Τα νέα έσκασαν σαν δυναμίτης με τα μέλη να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Με posts στο Twitter και στο Weverse ευχαρίστησαν τους fans, λέγοντας πόσο πολύ τους εκτιμούν και αγαπούν ενώ υποστήριξαν πως αν δεν είχαν τις ARMYs δεν θα έφταναν ποτέ στην κορυφή. Στο σημερινό live τους, εκμυστηρεύτηκαν πως έκλαψαν όταν έμαθαν τα νέα και ότι δεν ήξεραν από τη συγκίνηση τι λόγια να πουν στους fans που πραγματοποίησαν ακόμα ένα όνειρό τους.

To μεγάλο τους κατόρθωμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της Ν.Κορέας ο οποίος μέσα από ανάρτησή του, τους έδωσε συγχαρητήρια που έφτιαξαν ένα τραγούδι το οποίο δίνει ελπίδα και χαρά σε όλο τον κόσμο που παλεύει με τον COVID-19, κάνοντας τη χώρα τους και την Kpop σκηνή υπηρήφανες για τα 7 μέλη.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε τώρα που έγινε η αρχή με το Billboard, να συνεχίσουν το «world domination» με ένα Grammy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *