Οι BTS ανακοίνωσαν την κυκλοφορία νέου album το 2020

Οι BTS σε καλούν να επισκεφθείς την πόλη που έγιναν συγκρότημα

Η στρατιωτική θητεία δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στη δίψα των fansτους για νέα τραγούδια.

View this post on Instagram

Το K-pop συγκρότημα των @bts.bighitofficial ανακοίωσε, πως το 2020 θα κυκλοφορήσει νέο album. Με 9 βραβεία στη συλλογή τους από τη χθεσινή απονομή των Mnet Asian Music Awards, ο Jimin παραλαμβάνοντας το βραβείο MAP OF THE SOUL: PERSONA, έκανε την ανακοίνωση. Το συγκρότημα είναι ήδη στο studio και προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια. Τα βραβεία για τους BTS ξεκίνησαν να απονέμονται από την αρχή του show με πρώτο εκείνο για το καλύτερο video για το τραγούδι BOY WITH LUV στο οποίο συνεργάστηκαν με τη Halsey. H απονομή ολοκληρώθηκε με μια εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή, όπου τραγούδησαν τα κομμάτια N.O., WE ARE BULLETPROOF PT.2, BOY WITH LUV, MIKROSKOSMOS και DIONYSUS. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Το K-pop συγκρότημα των BTS ανακοίνωσε, πως το 2020 θα κυκλοφορήσει νέο album. Με 9 βραβεία στη συλλογή τους από τη χθεσινή απονομή των MNET ASIAN MUSIC AWARDS, ο Jimin παραλαμβάνοντας το βραβείο MAP OF THE SOUL: PERSONA, έκανε την ανακοίνωση.

Το συγκρότημα είναι ήδη στο studio και προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια. Τα βραβεία για τους BTS ξεκίνησαν να απονέμονται από την αρχή του show με πρώτο εκείνο για το καλύτερο video για το τραγούδι BOY WITH LUV στο οποίο συνεργάστηκαν με τη Halsey.

H απονομή ολοκληρώθηκε με μια εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή, όπου τραγούδησαν τα κομμάτια N.O., WE ARE BULLETPROOF PT.2, BOY WITH LUV, MIKROSKOSMOS και DIONYSUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *